Skapa egna situationer

Personligt

 

I lumpen hade vi en kille som kollade om han hade säkrat sitt skarpladdade vapen genom att känna på avtryckaren. Han hade inte säkrat AK5:an.

Han skapade en farlig situation.

 

Jag har ovanan att kolla om jag satt på linsskyddet till min kamera genom att känna med fingrarna längst fram på objektivet. Detta resulterar i en hel del onödigt putsande av optiken.

Jag skapar en irriterande situation.

 

Flera gånger när jag kollat om spisen är på, har jag lagt handen på plattan istället för att kolla på knapparna/vreden.

Så skapar man en smärtsam situation.

 

Härom natten var jag på väg från toaletten till sovrummet och fick för mig att se om ytterdörren var låst. Tror ni jag kände på låsvredet? Nej, just det. Jag tog tag i dörrhantaget för att se om dörren öppnades – vilket den såklart gjorde. Stående i bara kalsonger halvvägs ut i trapphuset möttes jag av mina grannar på väg hem från ett troligt krogbesök. Jag svor och skrek ”Fan, jag trodde den var låst!”, som om det kunde förklara mitt beteende.

Jag skapade en pinsam situation!

 

för vinnande situationer

 

Nu ska jag fylla på kaffemuggen och surfa runt lite på facebook. Senare blir det nog bokning av charterresa till våren. Det är alltid skönt att ha något att se fram emot. Charter funkar bra för mig. Hoppas vi blir många som åker bara – ju fler resenärer, desto bättre soppa.

Kommentera

Leave a Reply