Matsmältning

Kropp och hälsa

Hur snabbt kan maten passera genom kroppen? Jag hinner knappt äta färdigt innan jag känner trycket byggas upp. Jag förstår ju att det inte kan vara den maten jag äter just då som vill ut – men något vill det… Jag hinner alltså lagom gå från bordet direkt in på muggen.

Det är inte bara en svag känsla – det är akut rännskita det handlar om. Vad beror detta fenomen på? Kryddorna, laktosintolerans, för snabbt intag?

Måste försöka komma ihåg att söka en lösning på detta! Får väl surfa runt lite.

I övrigt är allt som vanligt. Sömnlösheten håller på att knäcka mig. Måste försöka få ett nytt recept på sömnmedicin. Jag gillar inte snön som kommit, och jag orkar knappt tänka på att byta till vinterdäck. Det är för kallt och för halt för att vara ute – så jag sitter kvar i fåtöljen.

Kommentera

Leave a Reply