Rädd för julen

Personligt

Jag måste säga att julen är en av dom där riktigt jobbiga perioderna på året. Visst, det är kul att alla är glada – barn som vuxna. Visst, det är väl kul att ungås med släkt och vänner. Och visst luktar granjäveln gott. Men all hets och stress från alla håll gör allt för att döda stämningen – och lyckas i de flesta fall.

Julklappar till barnen känns givet, men när det ska bytas vuxna emellan blir jag trotsig. Vuxna människor kan väl köpa det dom vill ha? Nej, istället ska alla sitta och låtsas att dom blir överlyckliga över allt trams dom får. Nej tack!

Nu ska jag inte späda på hysterin genom att tjata mer om julen. Det som är sagt är sagt, sen får det räcka.

Vi (eller dom) som överlever storhelgernas storhelg hörs i mellandagarna. Eller egentligen hörs vi nog innan dess.

God jävla jul på er allihop.

Kommentera

Leave a Reply