Utebliven sömn

Kropp och hälsa

Jaha, så har det slutligen hänt. Jag vissta att dagen skulle komma, men inte så snart. Eller snart och snart… Efter tre år med sömntabletter har effekten slutligen upphört. Eller i alla fall minskat såpass att jag inte somnar av dom längre. Det går såklart att exprementera med högre doser, men då räcker inte paketet månaden ut. En no-win-situation.

Nu ska jag väl flika in att jag faktiskt inte äter sömnmedecin varja natt. Bara dom nätter jag lägger mig nykter, och det gör jag majoriteten av dygnen – än så länge.

Givetvis borde jag ta reda på, och åtgärda roten till sömnsvårigheterna, men som alla vet är det enklare att ta ett piller då och då – i alla fall så länge dom fungerar. Får sätta upp en terapitid på min att-göra-lista.

John Blund! Varför vänder du mig ryggen?

Kommentera

Leave a Reply