Rutiner

Funderingar

Dagarna och livet glider så sakteliga framåt. Varje dag ersätts av en ny liknande dag. Alla läggs de i till mitt förflutna på vägen mot döden. Ingen dag är den andra lik. Alla dagar likadana.

Redan är det en bit in i januari. Eller redan och redan. Det kom väl i rätt tid antar jag. Ingen större överraskning egentligen. Vet inte varför jag sa så… Om året är indelat i dåliga och mindre dåliga månader, måste januari tillhöra de dåliga. Inte tillräckligt med snö för att skicka barnen till pulkabacken. Inte tillräckligt torrt och varmt för att det ska vara skönt att ta en promenad med hunden. Inte tillräckligt kallt för att slicka fast sig på en lyktstolpe. Inte tillräckligt någonting…

Det är bara att bita ihop och härda ut. Vips så är det februari. Ytterligare en av årets dåliga månader.

Kommentera

Leave a Reply