Handväskan

Personligt

Jag går ju och hämtar min dotter vid hennes skola på dagarna. Hon slutar vid ett och det är många andra som är ute och rör sig vid den tiden. Speciellt nu när våren gör sig påmind.
     Igår hade hon med sig en kompis hem. Dom ville dock inte följa med ända hem utan stannade i lekparken som ligger på vägen tillbaka. Som stor och stark förälder fick jag då äran att bära hem flickorna väskor…
     Idag cyklade min dotter och lämpade på mig sin skolväska eftersom hon inte ville ha den på sin pakethållare.
Så till alla er som eventuellt mötte mig igår med en rosa tjejbag och idag med en silverfärgad flickväska: Dom var inte mina! Säkert. Helt sant. Visst känner jag mig trygg i min manlighet, men inte så trygg.

Om fyra dagar åker jag med familjen och några vänner på en veckas charter i solen. Ska bli skönt att bryta vardagsmönstret. Paraplydrinkar vid poolen. Mjuka upp lederna i värmen. Det är vi värda. Jag kommer inte ens ta med mig datorn dit. Semester!

4 Kommentarer

4 Comments

 1. kodeen  •  Apr 17, 2009 @18:58

  Hallå Mannen!
  Jag får hoppas att drinkarna smakar bra.. Ha en trevlig resa och hälsa familjen.

 2. Örjan  •  Apr 18, 2009 @16:41

  Tack kodeen. Jag hoppas och tror att det blir trevligt.

 3. Löppz  •  Apr 18, 2009 @23:06

  fy faaan va skönt!!! önskar er en RIKTIT skön semester!!!

 4. Örjan  •  Apr 19, 2009 @15:04

  Tack Löppan! Det ska verkligen bli skönt.

Leave a Reply