Sömnen har kommit

Kropp och hälsa

Vet inte vad som hänt de senaste dagarna. Jag har varit sjukligt trött och inte kunnat vara vaken några längre stunder i sträck. Jag sover inte djupt. Jag kanske kan kalla det slummer. Jag drömmer hela tiden och vaknar ofta och vet inte vad som är verkligt och vad som är dröm. Känns overkligt att sova så mycket då man är van att knappt sova alls. Lagom är tydligen för mycket begärt? Lagom är tydligen inget för mig!

Jag har tagit mina viktminskningspiller i tre dagar nu, men inte märkt nån skillnad. Hur lång tid tar det? Ska jag behöva vänta länge innan jag ser resultat? Hade hoppats att man skulle vara i topptrim vid det här laget. Kanske måste minska på nattmackor, gräddrätter och pizzor… Får väl se om det hänt något innan badbyxesäsongen drar igång.

Måsten erkänna att jag är lite låg för tillfället. Även enkla vardagssaker känns jobbiga. Jag har svårt att känna riktig glädje. Förhoppningsvis är jag i bättre psykisk balans imorgon, så jag kan skriva om något positivt för en gångs skull.

På återseende imorgon. Sov gott!

4 Kommentarer

4 Comments

 1. Annika  •  Jan 27, 2009 @9:35

  Tror en crosstrainer skulle vara bra för dig, belastar inte kroppen på nåt sätt, man får snabbt upp pulsen o svettas och du kan kolla på tv samtidigt… Du, ska jag tvätta ”pokerduken” ? Handtvätta kanske?

 2. Örjan  •  Jan 27, 2009 @12:50

  Har haft mina funderingar på en crosstrainer faktiskt. När man ser dom visa upp dom på tv-shop/tvins så verkar dom ojämförbara. Männen och kvinnorna som använder redskapen ser ju både supertränade och överlyckliga ut.
  Dock är jag övertygad om att en crosstrainer skulle bli ytterligare en klädhängare i familjen Örjans hem. Och vad gäller hög puls så får jag det bara genom att gå uppför en trappa…

  Pokerduken vet jag inte hur man rengör, eller ens om det behövs. Kanske enklare att köpa ny. Prova gärna att tvätta av den om du har lust.

 3. Tove  •  Feb 3, 2009 @21:46

  Vad det gäller badkläds säsongen..det finns faktiskt trevliga människor i vassen..jag b la.. :)

 4. Örjan  •  Feb 6, 2009 @14:51

  Skönt att höra Tove. Då vet jag var jag ska leta…

Leave a Reply