Upp eller ned

Personligt

Vet inte om jag är i en mental upp- eller nedförsbacke för tillfället. Vet inte vilket jag föredrar. Uppförsbackar är jobbiga, men man vill heller inte att det ska gå nedåt – mot en ännu lägre botten. Hur som helst så är vikten konstant hög, humöret konstant dåligt och sömnen aningen bättre.

Skulle nog må bra av lite förändringar i vardagen. Kanske borde jag skaffa mig en hobby. Problemet är att jag har – och alltid har haft - svårt att intressera mig för något en längre tid. Jag brinner i början, men falnar ganska snart. Sen behövs såklart intressen för att ha en hobby. Jag vet ärligt talat inte vad jag är intresserad av. Är jag intresserad av något alls? Visst, jag fascineras av illegal handel och organiserad brottslighet – men det blir antagligen för påfrestande att ha det som fritidssysselsättning. I och för sig kunde jag börja med en en studieresa till Neapel för att fördjupa mig i ämnet.

Måste byta musik i mp3-spelaren innan jag lägger mig. Har provat allt. Precis allt. Men just nu känns ingen artist eller grupp riktigt bra. Jag provade till och med att lyssna på Celine Dion härom natten. Japp, ni läste rätt. Vad gör man inte för att hitta den perfekta sängpartnern? Jag har ju hört en del bra om den kanadensiska storsångerskan, men tyvärr levde hon inte upp till ens mina lågt satta förväntningar. En vacker och stark röst väger inte upp ointressanta texter och urtråkig musik. Det slutar väl med att jag laddar lurarna med någon gammal 80-talsrock som man lyssnat sig trött på för årtionden sedan.

Förresten, jag kan ha hittat en (till) förklaring till mitt dåliga psykiska och fysiska tillstånd. Mer om det nästa gång vi hörs.

4 Kommentarer

4 Comments

 1. Jenny  •  Jan 31, 2009 @10:39

  Men,,,skulle du inte skriva nått positivt för en gång skull :) Jag väntar med spänning på ett sånt inlägg!!

 2. Örjan  •  Jan 31, 2009 @13:17

  Absolut! Du har helt rätt Jenny. Jag har börjat flera gånger, men det slutar sällan positivt. Jag släpper väl något av försöken imorgon. Idag känner jag mig lite för förkyld och febrig… Ska försöka dricka mig frisk till kvällens fest.
  Håll ut Jenny. Lovar att hitta nåt positivt att skriva om.
  Ha en bra helg!

 3. Tove  •  Feb 3, 2009 @21:43

  Provat att lyssna på ljudböcker? man somnar garanterat, även om man inte vill..hoppas att du mår bättre.

 4. Örjan  •  Feb 3, 2009 @21:51

  Tack Tove. Har provat ljudböcker. Kan inte koncentrera mig alls på storyn, men somnar tyvärr inte heller. Tankarna snurrar precis som vanligt.
  Tack, och ha det bra!

Leave a Reply