Viktminskningspiller

Okategoriserade

I min jakt på lägre kroppsvikt har jag nu beslutat mig för att börja äta Liposinol – en fettblockerande tablett som även sägs dämpa aptiten. Även bra för att minska kolesterolvärdena i blodet. Låter superduper tycker jag. Kanon! Känner mig redan smalare.

I ett senare skede kan jag även tänka mig att kombinera Liposinol med preparat som Lepigen (fettförbrännare) och Reduxin (kolhydratblockerare). Motion kommer som vanligt inte ingå i projektet.

I går kväll tog jag min vanliga dos sömnmedicin ovanligt tidigt. Tänkte det kunde vara skönt att somna skapligt. Det gick ju såklart på tok! Knas! Fick gå upp och titta på tv några timmar istället. När jag sen fyllde på med ytterligare en sömndos vid fyrarycket så somnade jag såklart. Inga problem. Värre var det när jag skulle gå upp i morse. Helt väck! Som en avliden! Vägrade vakna. Well, nu är jag i alla fall vaken. Inte pigg, inte speciellt glad, men vaken.

Fredag idag. Det borde ju firas. Lutar åt ett parti poker hos någon kompis. En flaska sprit, en kortlek och ett gäng vänner. Det blir perfekt.

Skål vänner, och trevlig helg!

3 Kommentarer

3 Comments

 1. emelie  •  Jan 15, 2010 @13:11

  vart köper man det & hur mkt kostar det? :)

 2. Örjan  •  Jan 15, 2010 @14:32

  Hej Emelie.
  Liposinol finns att köpa receptfritt på apoteket. En ask med 60 tabletter kostar 279 kronor.
  Lycka till.

 3. Gina  •  Maj 17, 2010 @22:10

  Hej
  Hur många kilo man går ner varje månad?är produkten farligt till hälsan?

Leave a Reply