Svininfluensa

Kropp och hälsa

Om jag känner efter riktigt noga så känner jag mig nog inte helt kurrant. Lite snuvig, har ont i kroppen och nyser ofta. Som hobby-hypokondriker söker man såklart alla tecken på att man dragit på sig svininfluensan. Ju mer jag tänker på det, ju troligare är det att jag stötte ihop med någon förkyld mexican på Arlanda sist. Blir jag sveriges första bekräftade fall av pandemin? Bör jag beställa hem Tamiflu? Antagligen inte!

Är jag helt ärlig så är jag inte alls sjuk. I alla fall inte på det sättet. Kroppen är visserligen helt kass och psyket en krigszon, men annars så mår jag bra. Lite trött eftersom jag inte kunnat sova de senaste nätterna, men frisk är jag nog.

Sex snusar och lika många muggar kaffe. Det är vad jag fått i mig hittills idag. Måste ta tag i mina kostvanor. Borde egentligen inte vara så svårt. Det jobbiga är nog att komma igång. Önskar mig ett par mindre badbyxor till sommaren, så jag kan inte vänta för länge. Vilken dag som helst nu måste jag börja. Kanske inte just idag men, vilken dag som helst…
     Läste att bantningspillret Alli ska börja säljas receptfritt på Apoteket. Det ska jag prova! Äntligen något jag inte provat i kampen mot min övervikt. Lika bra att beställa ny garderob direkt.

 
6 Kommentarer

6 Comments

 1. Babyborderline  •  Maj 6, 2009 @16:13

  Nej det är inte bara du! Det är ju jag också! Tack snälla du för dina fina kommentarer! De värmer! Jag ska kämpa emot! Med näbbar och klor!

 2. Annika  •  Maj 12, 2009 @9:20

  Börja med små överkomliga förändringar.
  Jag är inte särskilt hungrig på morgonen så jag tvingar i mig en hemmagjord musli (fiberhavregryn, vetegroddar, linfrön, kruskakli, solrosfrön, kokos och krossade mandlar och hasselnötter) med youghurt, banan och kanel (ska vara bra för matsmältningen), då har jag fått en bra start och den är jättebra för magen (kan vara linfröna) Var snäll mot dig själv och din kropp, bryt destruktiviteten. Kram

 3. Emil  •  Sep 26, 2009 @17:19

  Å bloggandet gick bra tycker du?

 4. Inter Peeker  •  Sep 25, 2011 @19:10

  Jobbigt med olika influensor!
  Men svininfluensan var nog en riktig hårding :)

 5. Junior Golftour  •  Okt 17, 2011 @20:27

  Jodu, jag råkade ut för en lindrig variant av den! Och jag önskade att jag hade sluppit :)

 6. Oz Poker Man  •  Okt 27, 2011 @19:07

  Verkligen jobbigt sjukdom!
  Inget man vill ha att göra med!

Leave a Reply